2nice hanteert unieke werkwijze

2nice creëert en realiseert event stylingconcepten op maat die aansluiten op uw persoonlijke ideeën en budget. We maken graag (vrijblijvend) kennis om te ontdekken wat uw wensen zijn.

U kunt ons bereiken via de e-mail info@2nice.nl

of direct bellen met

Carina van de Lint / Anouk Berger

035-82 00 386

Ontwerp Fase

Na die eerste kennismaking zoeken we de beelden en materialen die bij uw vraag passen, een combinatie van meubilair & decoratie wordt gemaakt. Op die manier ontstaat het sfeerconcept dat we in woord en beeld beschrijven. Aan de hand van een plattegrond of locatiebezoek visualiseren wij in 3D de inrichting van de ruimte.

moodboard

Om u vast van de sfeer te laten proeven, maken we voor iedere opdracht een bijpassend moodboard of product collage. Hierin verwerken we beeldmaterialen van de look & feel die gecreëerd zal worden bij de inrichting van uw event of locatie, hier ziet u vaak ook de losse decorstukken en het meubilair in terug.

3D visual

Daarnaast werken wij graag met 3D visualisaties. Hiermee bieden wij u veel inzicht & zekerheden. Voorkom verrassingen & teleurstellingen, investeer in een duidelijke event visualisatie en verdien uw investering terug in de opbouw fase, alle betrokken partijen krijgen met deze tekeningen een duidelijk beeld wat waar moet gebeuren en dat bespaard een hoop tijd, frustratie & kosten.

offerte

In een offerte op maat werken we de sfeer van het moodboard en de 3D visualisatie van de ruimte gedetailleerd uit. Een conceptomschrijving die u meeneemt in de sfeerbeleving. Alle elementen worden verduidelijkt door middel van omschrijving, afbeelding en prijs. Een van onze stylistes helpt u graag, neem contact op met carina@2-nice.nl

Uitwerking & Uitvoer

Na een eerste sfeerconcept passen we het plan in overleg aan, zodat we er zeker van zijn dat het eindresultaat precies zo wordt als u in gedachten heeft. Wanneer wij er zeker van zijn dat we samen met u de juiste balans hebben gevonden gaan wij aan de slag met de uitwerking & uitvoer van het sfeerconcept.

voorbereiding

Een planning wordt met u doorgenomen, data en tijden van op & afbouw geven een duidelijke richtlijn zodat iedere deadline haalbaar is. Wij regelen zelf alle logistiek, van te voren stemmen wij graag de mogelijkheden af, denk aan laden & lossen en routing op locatie. Alle omschreven decoraties worden door ons voorbereid, ontwikkeld en klaar gemaakt om te schitteren op uw evenement.

opbouw

De grote dag is aangebroken dat we kunnen beginnen met de opbouw van uw evenenent. We verzorgen geheel zelfstandig de juiste inrichting volgens de richtlijnen van het sfeerconcept en conform offerte. Er is altijd een aanspreekpunt op locatie waar u direct mee kunt schakelen, opleveren gebeurd ook in een laatste doorloop zodat wij zeker weten dat u helemaal tevreden bent.

afbouw

Na het event verzorgen wij de afbouw, alle geplaatste materialen zullen door ons weer worden meegenomen, u heeft hier zelf geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat de locatie netjes en leeg achter blijft, klaar voor een volgend event.

All-in Event Concept

De service van 2nice gaat verder dan het aankleden van het evenement. Zo kunnen we een all-in concept verzorgen. Zo bent u er zeker van dat alle aspecten van uw evenement (zoals uitnodigingen, catering, entertainment en decoratie) harmonieus op elkaar worden afgestemd.