Wie is 2-nice?

Sinds de start in 2000 verzorgt het 2-nice team met veel expertise de inrichting van events. We zijn een creatief, allround stylingteam en decoreren uw ruimte of gelegenheid zo dat de juiste energie ontstaat die past bij uw wensen en ideeën.

Sfeer beïnvloedt de beleving van mensen. Een indruk blijft vaak achter bij de gasten, hier kijkt men op terug, en de sfeer maakt dat de gast een meer positieve beleving ervaart, en er een warm gevoel bij krijgt. Hier dragen wij graag een steentje aan bij.

We werken samen met evenementenbureaus, eventlocaties maar ook voor particulieren zetten wij ons beste beentje voor. Bij ons geldt een persoonlijke benadering, en met snelle en korte lijnen in het proces, spelen we goed in op de wensen van de klant.

Ons team is zeer enthousiast, jong en concepten op maat zijn onze expertise . Ook zijn onze stylistes altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur, mode, kunst, architectuur, en stromingen, zowel Nationaal als Internationaal. Maak kennis met ons team en laat u inspireren op onze Pinterest pagina.

Wij brengen u sfeer in stijl!

Wat doet 2-nice?

Wij maken van uw event een onvergetelijke beleving!

2-Nice is een veelzijdig styling bureau met event styling als specialiteit. Wij verzorgen metamorfoses van ruimtes, tijdelijk of permanent, van pril idee tot concrete uitvoering. Daarbij geven wij vorm aan idee & sfeer, zijn specialisten in het maken van thema en styling concepten en hebben oog voor detail.

Wij bieden u bloemrijke creaties, eyecatchers, themadecors, themaconcepten, decoratie verhuur, grafisch ontwerp, decorontwikkeling, standbouw, meubilair, maatwerk en de juiste indeling van een locatie. Hierbij horen ook 2D & 3D plattegrondtekeningen waarbij wij uw ruimte vooraf digitaal inrichten en zo visualiseren.

De creaties die wij maken zijn origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol. Wij hebben kennis van zaken, zijn creatief, betaalbaar en hebben ervaring. Wij brengen u sfeer in stijl.

Ook zijn wij expert op het gebied van kerst! Van gestileerde kerstbomen tot complete kerstconcepten, bij www.versierdekerstboom.nl hebben we het allemaal. Neem een kijkje op een van onze websites en laat u inspireren. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een concept op maat? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Ontmoet het 2-nice team.

Carina van de Lint

Carina van de Lint

eigenaar / sales

‘Ik doe echt iedere dag wat ik leuk vind’

2-nice B.V. is opgericht door Carina van de Lint. Met veel enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen werkt zij al sinds 2000 in de wereld van events & styling en heeft daarmee een berg ervaring. Ze werkt aan vele projecten op hoog niveau, houd van persoonlijk contact en direct schakelen, ontwikkeld concepten en offertes op maat en blijft vernieuwend, trendsettend & ondernemend.

Neem contact op met Carina via
carina@2-nice.nl

Marc Wichards

Marc Wichards

eigenaar

‘Diversiteit in projecten en werkzaamheden maken dit vak uitdagend’

Marc Wichards is sinds 3 jaar fulltime werkzaam voor 2-nice. Met zijn achtergrond als architect brengt hij veel ruimtelijk inzicht & technische expertise met zich mee wat met name bij de grotere en complexere projecten zeer goed van pas komt. De afwisseling in projecten en werkzaamheden maakt het voor Marc de ideale werkplek.

Neem contact op met Marc via
marc@2-nice.nl

Anouk Berger

Anouk Berger

Hoofdstylist

‘Alleen maar mooie dingen maken, wie wilt dat nou niet!?’

Sinds 2010 is Anouk Berger werkzaam bij 2-nice. Ze is met veel overgave
aan de slag gegaan en heeft zich al snel opgewerkt tot hoofdstyliste binnen het 2-nice team. Styling tot in de details verzorgt, kerstboomstylist in hart en nieren, trendgevoelig, inspirerend en gespecialiseerd in bloemstyling. Ontwerpt graag uw sfeerconcept en offerte.

Neem contact op met Anouk via
anouk@2-nice.nl

Yvette Mulder

Yvette Mulder

stylist

‘Van inspiratie naar eindresultaat, daar hou ik van’

Yvette Mulder werkt als stylist binnen het 2-nice team. Na haar stage bij 2-nice heeft zij haar plekje hier helemaal gevonden en voorziet vele locaties en events van een passende inrichting. Een echte aanpakker, creëert en ontwikkeld decorstukken, gek op eventstyling & aankleding en oog voor detail.

Sofie Bruijnes

Sofie Bruijnes

stylist

‘Nieuwe creaties brengen plezier en geven energie’

Sofie Bruijnes is een echte teamplayer. Na haar opleiding is ze direct enthousiast aan de slag gegaan bij 2-nice en is werkzaam als stylist. Elk project vraagt om finesse en aandacht, Sofie denkt in creatieve oplossingen, verzorgt de aankleding & styling van uw event op locatie en is betrokken in het ontwerpproces.

Rob van 't Slot

Rob van 't Slot

technisch medewerker

‘De afwisseling in events werkt steeds weer vernieuwend’

Rob van ‘t Slot, de man die al onze technische vraagstukken uitzoekt en oplost. Zorgt voor de perfecte uitvoer en inrichting van uw event, van voorbereiding tot en met de op & afbouw. Ontwerpt en ontwikkeld decor & props op maat, een echte handyman.