Wie is 2nice?

Sinds de start in 2000 verzorgt het 2nice team met veel expertise de inrichting van events. We zijn een creatief, allround stylingteam en decoreren uw ruimte of gelegenheid zo dat de juiste energie ontstaat die past bij uw wensen en ideeën.

Sfeer beïnvloedt de beleving van mensen. Een indruk blijft vaak achter bij de gasten, hier kijkt men op terug, en de sfeer maakt dat de gast een meer positieve beleving ervaart, en er een warm gevoel bij krijgt. Hier dragen wij graag een steentje aan bij.

We werken samen met evenementenbureaus, eventlocaties maar ook voor particulieren zetten wij ons beste beentje voor. Bij ons geldt een persoonlijke benadering, en met snelle en korte lijnen in het proces, spelen we goed in op de wensen van de klant.

Ons team is zeer enthousiast, jong en concepten op maat zijn onze expertise . Ook zijn onze stylistes altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur, mode, kunst, architectuur, zowel Nationaal als Internationaal. Maak hieronder kennis met ons team.

Wij brengen u sfeer in stijl!

Wat doet 2nice?

Wij maken van uw event een onvergetelijke beleving!

2nice is een veelzijdig styling bureau met event styling als specialiteit. Wij verzorgen metamorfoses van ruimtes, tijdelijk of permanent, van pril idee tot concrete uitvoering. Daarbij geven wij vorm aan idee & sfeer, zijn specialisten in het maken van thema en styling concepten en hebben oog voor detail.

Wij bieden u bloemrijke creaties, eyecatchers, themadecors, themaconcepten, decoratie verhuur, grafisch ontwerp, decorontwikkeling, standbouw, meubilair, maatwerk en de juiste indeling van een locatie. Hierbij horen ook 2D & 3D plattegrondtekeningen waarbij wij uw ruimte vooraf digitaal inrichten en zo visualiseren.

De creaties die wij maken zijn origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol. Wij hebben kennis van zaken, zijn creatief, betaalbaar en hebben ervaring. Wij brengen u sfeer in stijl.

Ook zijn wij expert op het gebied van kerst! Van gestileerde kerstbomen tot complete kerstconcepten, bij www.versierdekerstboom.nl hebben we het allemaal. Neem een kijkje op een van onze websites en laat u inspireren. Heeft u vragen of bent u op zoek naar een concept op maat? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Ontmoet het 2nice team.

Carina van de Lint

Carina van de Lint

eigenaar / sales

‘Ik doe echt iedere dag wat ik leuk vind’

2nice B.V. is opgericht door Carina van de Lint. Met veel enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen werkt zij al sinds 2000 in de wereld van events & styling en heeft daarmee een berg ervaring. Ze werkt aan vele projecten op hoog niveau, houd van persoonlijk contact en direct schakelen, ontwikkeld concepten en offertes op maat en blijft vernieuwend, trendsettend en ondernemend.

Neem contact op met Carina via
carina@2-nice.nl

Marc Wichards

Marc Wichards

eigenaar

‘Diversiteit in projecten en werkzaamheden maken dit vak uitdagend’

Marc Wichards is sinds 5 jaar fulltime werkzaam voor 2nice. Met zijn achtergrond als architect brengt hij veel ruimtelijk inzicht & technische expertise met zich mee wat met name bij de grotere en complexere projecten zeer goed van pas komt. De afwisseling in projecten en werkzaamheden maakt het voor Marc de ideale werkplek.

Neem contact op met Marc via
marc@2-nice.nl

Anouk Berger

Anouk Berger

Hoofdstylist

‘Alleen maar mooie dingen maken en anderen inspireren, wie wilt dat nou niet!?’

Sinds 2010 is Anouk Berger werkzaam bij 2nice. Ze is met veel overgave aan de slag gegaan en heeft zich al snel opgewerkt tot inspirerende hoofdstyliste binnen het 2nice team. Ontwerpt graag uw sfeerconcept en offerte op maat, esthetisch tot in de puntjes verzorgt. Styling tot in de details, kerstboomstylist in hart en nieren, trendwatcher, inkoper en gespecialiseerd in bloemstyling & totaal concept.

Neem contact op met Anouk via
anouk@2-nice.nl

Yvette Mulder

Yvette Mulder

stylist

‘Van voorbereiding naar stijlvol eindresultaat, daar hou ik van’

Yvette Mulder werkt als stylist binnen het 2-nice team. Na haar stage bij 2nice heeft zij haar plekje hier helemaal gevonden. Is nauw betrokken in het ontwerpproces, visualiseert uw event in 2D & 3D en verzorgt voorbereiding & inkoop. Voorziet samen met het team vele locaties en events van een passende inrichting. Een echte aanpakker en doorzetter die als projectleider exact weet wat ze doet.

Fleur van Galen

Fleur van Galen

stylist

‘Keer op keer blijf ik opzoek naar trendy combinaties om te verrassen, vernieuwen en verwonderen!’’

Met haar passie voor styling inspireert onze stylist Fleur van Galen keer op keer. Ze is zeer trendgevoelig en gaat geen uitdaging uit de weg! Werkt mee in het ontwerpproces van design tot concept, van 2D & 3D visualisaties tot moodboards en grafisch ontwerp. Teamwork van begin tot eind, daar staat ze voor, samen als team bereiken wij het meest stijlvolle doel.

Rick Bergervoet-Duijst

stylist

‘Elk project is op een creatieve manier uniek, en dat maakt dit werk zo leuk!’

Rick is een echte teamplayer, vrolijk, ‘nice’ en werkt iedere dag stralend aan mooie projecten. Als stylist tovert hij iedere kale ruimte om naar de gewenste sfeer. Projectleider tijdens zowel de voorbereiding als op locatie, werkt oplossingsgericht, is gek op eventstyling, aankleding en heeft oog voor detail. Hij zorgt met veel liefde voor het perfecte eindresultaat!