Papendal a.s.r. Vitality

door | nov 25, 2019

a.s.r gaat samen met Vitality Group een nieuw vitaliteitsconcept aanbieden in Nederland: a.s.r. Vitality. Het is een bewezen concept, gebaseerd op gedragswetenschap, dat klanten beloont wanneer zij meer bewegen en werken aan een gezonde levensstijl.

De lancering van dit concept vond plaats bij Papendal te Arnhem, 2nice was verantwoordelijk voor de volledige inrichting van dit event, zowel het entree buiten als binnen, de volledige Athene Zaal & Sydney Zaal werden door ons voorzien van een bijpassende inrichting.

De inhoud van het vitaliteitsconcept werd doorgevoerd in de inrichting van het event. Het event was voornamelijk informatief en hoewel er een grote plenaire sessie en workshops plaats vonden werd er een ongedwongen, vrije, open sfeer gecreëerd. Een ‘Congrestival’ stijl werd toegepast door middel van een eclectische mix van meubilair waardoor een creatief totaal plaatje ontstond.

Er werden verschillende pleinen gecreëerd, 4 kleurpleinen passend bij de huisstijl waar de workshops met een thema plaats vonden, een plenair plein voor de grote presentatie en catering pleinen waar men kon netwerken en waar uitgifte was van food & drinks. De lancering was een groot succes!