Events2Be Healthcare Event

door | jan 28, 2020

Ter gelegenheid van een Healthcare Event dat werd georganiseerd door Events2Be, voorzagen wij de KNVB Campus te Zeist van een bijpassende inrichting. Verdeeld over de locatie werd een informatiemarkt en demoruimte gecreëerd. De styling sloot aan op het thema gezondheid, er ontstond een klinische ‘ziekenhuis’ look door middel van kleine details en accenten.

We plaatsten als basis voor iedere standhouder een stand, met thema accenten. Het achtergronddoek was bijvoorbeeld wit, werd voorzien van het logo van de standhouder en er werd in lijnen een ‘heartbeat’ afgebeeld, strak en grafisch. Maar ook plaatsten wij in iedere stand een design statafel, de bovenplaat van de statafel was van glas, deze werd volledig voorzien van transparante sticker met röntgen foto. Het tafelblad werd van onderaf uitgelicht door een led-licht waardoor echt het effect van een lichtbak ontstond bij het kijken naar een röntgen foto.

Dit zijn net die creatieve touches die zorgen voor een eventconcept op maat, zeker ook toepasbaar bij een zakelijke opzet van een event. Met veel oog voor detail maar een strakke en moderne basis was dit Healthcare event zeer geslaagd!