Beauty Trade Special

door

Dit jaar zijn wij weer druk bezig geweest met de meerdaagse opbouw van de @beauty_trade_special. Want ook deze editie mochten wij verdeeld over 3 hallen van de @jaarbeurs in totaal wel 14 areas voorzien van de juiste inrichting!

De algemene styling was in ‘Classy & Sassy Beauty Garden’ thema, een concept op maat gemaakt, zie hier het eindresultaat!

Zo zorgden we voor een ‘special’ ontvangst en toverden de gehele entree & info area om. Maar ook verzorgden wij toffe eyecatchers op de terrassen en afzetters met de juiste look & feel, creëerden wij voor @beautytradeprofessionals een passende organisatie stand en voor de echte VIPS een stijlvolle lounge!

Wij verzorgden hier ook nog eens een passende opstellingen voor de nieuwe trend pleinen. En als klap op de vuurpijl konden we deze editie weer helemaal los gaan met het vormgeven van 3 insta pleinen!

Zo kon je ‘Beautylicious’ schommelen, een ‘XOXO Beauty Call’ plegen of plaats nemen in een Cinderella koets en zo wegdromen bij je eigen ‘Beauty Fairytale’.

Gerealiseerde projecten

2nice realiseert op jaarbasis zo'n 170 projecten waarbij rond de kerst onze drukste periode is. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het stylen. Bekijkt u hier een selectie uit onze meest recente projecten.