VNG Belastingconferentie

door | apr 6, 2017

2-nice kleurt de VNG Belastingconferentie 2017 groen!

De VNG Belastingconferentie 2017 stond in het teken van transparantie, vertrouwelijkheid en meer. Naast deze rode draad op de conferentie, konden de bezoekers een ruim palet aan diverse andere kennis- en kundeworkshops verwachten, zodat er voor ieder wat wils was. De conferentie is bedoeld voor gemeentelijke (beleids)ambtenaren werkzaam op het gebied van belastingen en WOZ.

Locatie Papendal te Arnhem werd voorzien van een outdoor look & feel tijdens dit indoor event. Naast diverse standhouders, foodpleinen en bars moest er een vrije, ongedwongen sfeer worden gecreëerd door 2-nice. Het buiten gevoel werd naar binnen gehaald, een groene, frisse binnentuin ontstond. De Urban Jungle trend kwam hier volledig tot zijn recht met de vele planten en bloemen.

Maar ook de verdere inrichting en indeling van de zaal werd door 2-nice verzorgd, o.a. bijpassende terras zitjes, picknicksets en lounge area’s zorgden voor de juiste ambiance. Het 2-daagse congres kleurde groen en zorgde voor een frisse, succesvolle start van het voorjaar!