Pop-Up Borrel Christmas Drive Thru

door | dec 23, 2020

De huidige maatregelen vroegen dit jaar om alternatieve invullingen van live kerst events, zo bedachten wij de Christmas Drive Thru. En in opdracht van Pop-Up Borrel mochten we deze toffe variant plaatsen!

Veel bedrijven zochten tijdens deze kerst toch een leuke, originele en coronaproof manier om hun kerstgeschenken of kerstpakketten veilig uit te reiken aan hun medewerkers. Door ons sfeervolle en creatieve kerstconcept konden toch op een gezellige manier alle medewerkers van dit bedrijf worden ontvangen en bedankt met een feestelijke afsluiting van het jaar.

De medewerkers reden onder de welkomstpoort door het terrein op. De route bracht hen langs vele verrassingen: op de foto, meedoen aan de carpool karaoke, genieten van een overheerlijke kop warme chocolademelk en een winters gerecht vanuit één van de foodtrucks. En aan het einde ontvingen zij uiteraard hun kerstpakket.

En hoe sfeervol is de aankleding van de route? Poorten met vele guirlandes en lichtjes, houten kraampjes, kerstbomen, herten, candy canes, glitterende sterren, wegwijspalen, sneeuwpoppen, en ga zo maar door… Een fijne samenwerking met een spetterend resultaat!