Huwelijksdecoratie

Een bijzondere aankleding voor uw huwelijk? Dan bent u bij 2-Nice aan het goede adres!
Of het nou gaat om een receptie, diner, ceremonie, kerk, tent of zaal, onze weddingstylistes stylen iedere huwelijkslocatie naar uw wens.

Buiten ballonnen, bloemdecoratie, diner, entree en lounge kan 2-Nice veel meer! Elke locatie is anders en vraagt om een aangepast aankleding. Heeft u een huwelijk in een bepaald thema dan leveren wij hier passende decorstukken voor, heeft u een tent die net die sprookjesachtige twinkeling mist dan toveren wij deze om met prachtige draperieën van satijnen stof, maar ook voor de allerkleinste details kunt u bij ons terecht, de rozenblaadjes op loper, strikken om uw statafels en stoelen, alles is mogelijk zolang wij uw dag maar tot de mooiste maken.

WEDDING

Tijdens een van de belangrijkste dagen van uw leven mag de juiste sfeer en stijl zeker niet ontbreken! Romantische decoraties in bijv. pasteltinten verzachten de zoete sfeer. Maar u kunt uiteraard kiezen voor uw eigen kleurstelling naar wens, deze decoraties zijn toe te passen in iedere smaak en voorkeur.

Naast de basis decoraties zoals een prieel, bloemwerk, ballonnen etc. kunt u ook een van de andere stijlthema’s toevoegen. Denk aan festival items voor een echt wedfest, de glamour decoraties van Great Gatsby of de glitter van de Ibiza lounge!

Huwelijks Lounge

Wilt u tijdens uw receptie of huwelijks feest uw gasten het ultieme sfeervolle comfort bieden, dan is de huwelijks lounge een goede optie voor u. Onze huwelijkslounge bestaat loungebanken met witte skaileren kussens en een satijnen afrok. Passend bij uw thema decoreren wij de lounge met sierkussens, kaarsenplateaus en bijzettafeltjes. Maar wilt u bloemstukken op sokkel of kandelaren toevoegen aan de opstelling is dit ook geen probleem. De lounge kan extra sfeervol gemaakt worden met organza of satijnen doeken, uitgelicht met led-verlichting, in te stellen in passende tinten.