Huwelijksdecoratie

Een bijzondere aankleding voor uw huwelijk? Dan bent u bij 2-Nice aan het goede adres!
Of het nou gaat om een receptie, diner, ceremonie, kerk, tent of zaal, onze weddingstylistes stylen iedere huwelijkslocatie naar uw wens.

Buiten ballonnen, bloemdecoratie, diner, entree en lounge kan 2-Nice veel meer! Elke locatie is anders en vraagt om een aangepast aankleding. Heeft u een huwelijk in een bepaald thema dan leveren wij hier passende decorstukken voor, heeft u een tent die net die sprookjesachtige twinkeling mist dan toveren wij deze om met prachtige draperieën van satijnen stof, maar ook voor de allerkleinste details kunt u bij ons terecht, de rozenblaadjes op loper, strikken om uw statafels en stoelen, alles is mogelijk zolang wij uw dag maar tot de mooiste maken.

Perfect Wedding

Tijdens een van de belangrijkste dagen van uw leven mag de juiste sfeer en stijl zeker niet ontbreken! Romantische decoraties in bijvoorbeeld pastel en natuurtinten verzachten de sfeer. Maar u kunt uiteraard kiezen voor uw eigen kleurstelling naar wens, de decoraties zijn toe te passen in iedere smaak en voorkeur.

In dit boek laten wij u een wedding styling zien geheel volgens de trends op dit moment, met Bohemian en vintage invloeden. U kunt dit combineren met een van de andere stijlthema’s of we steken een van de andere stijlthema’s in een wedding jasje! Denk aan festival items voor een echt wedfest, glamoures Great Gatsby decoraties voor een stijlvol feest of de rijke materialen uit ons Boudoir Boutique thema voor een extra zwoele avond!

Huwelijks Lounge

Wilt u tijdens uw receptie of huwelijks feest uw gasten het ultieme sfeervolle comfort bieden, dan is de huwelijks lounge een goede optie voor u. Onze huwelijkslounge bestaat loungebanken met witte skaileren kussens en een satijnen afrok. Passend bij uw thema decoreren wij de lounge met sierkussens, kaarsenplateaus en bijzettafeltjes. Maar wilt u bloemstukken op sokkel of kandelaren toevoegen aan de opstelling is dit ook geen probleem. De lounge kan extra sfeervol gemaakt worden met organza of satijnen doeken, uitgelicht met led-verlichting, in te stellen in passende tinten.