ColorBalls

Colorballs kunnen dienen als levendige decoratieve elementen om jouw evenement tot leven te brengen en een onmiskenbare uitstraling te geven. Met hun kleurrijke aanwezigheid creëren ze een prachtige ambiance en zorgen ze voor een echte feestelijke aankleding.

Introductie

Graag introduceren wij onze gloednieuwe Colorballs, speciaal ontworpen als decoratieve elementen voor een breed scala aan evenementen, waaronder festivals, bruiloften, beurzen, bedrijfsfeesten, borrels, diners, etalages en natuurlijk de feestdagen.

Deze unieke decoraties kunnen het best worden beschreven als levensgrote, opblaasbare en herbruikbare ornamenten die verkrijgbaar zijn in twee maten en in een reeks van verschillende kleuren te huur zijn.

Events

Hoe tof is het om uw event af te stylen met deze kleurrijke Colorballs. Of je ze nu gebruikt als plafonddecoratie om een intieme en gezellige sfeer te creëren, of als decoratieve elementen in bomen om jouw evenement aan te kleden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Van drijvend in een zwembad voor een speelse uitstraling tot als decoratie op de grond, je kunt ze overal gebruiken om jouw evenement een unieke uitstraling te geven.

Feestdagen

Met de feestdagen om de hoek is het tijd om na te denken over het organiseren van een bedrijfsfeest, borrel, diner of het in kerstsferen brengen van jouw bedrijf. En wat is er nu leuker dan het gebruik van Colorballs?

Deze decoratieve ballen zijn perfect geschikt voor het versieren van de entree, het trappenhuis of zelfs in een grote kerstboom. Niet alleen voor zakelijke evenementen, maar ook voor privégebruik kun je bij ons terecht om deze Colorballs te huren tijdens de feestdagen.

Waarvoor kun je de Colorballs allemaal gebruiken.

  • Voor binnen & buiten
  • Voor een vrolijke versierde entree voor uw event 
  • Als plafonddecoratie voor een intieme & gezellige sfeer
  • Drijvend in een zwembad
  • Aan bomen, tenten, lantarenpalen, gevels etc.
  • Voor je etalage om de aandacht mee te trekken
  • Voor als decoratie voor op de grond om de ruimte mee te vullen
  • Voor onvergetelijke foto’s bij uw photobooth
  • In een kerstboom of los als kerstballen ter aankleding

Beschikbare kleuren

We bieden een breed scala van maar liefst 15 verschillende kleuren. Bij ons kun je de Colorballs huren in de maten 18-inch of 30-inch, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Kortom, onze Colorballs zijn de ultieme aankleding voor uw event.


Maak van uw event een onvergetelijke ervaring met deze vrolijke en decoratieve elementen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Colorballs een ware toevoeging kunnen zijn aan uw evenement. Stuurt u ons a.u.b. een mail met uw wensen dan nemen wij spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken en te vertalen naar een concreet eventplan.

Of bel direct 035-8200386 met een van onze medewerkers, we staan u graag te woord.

6 + 8 =