Bloemen & Planten

Om uw feest of evenement een extra levendig en kleurrijk gevoel mee te geven zijn bloemdecoraties een extra creatieve toevoeging. Bloemen worden veelal gezien als de ‘finishing touch’. Het zijn klassieke sfeermakers, maar ze kunnen ook in een modern jasje gestoken worden. Van kleine tafeldecoraties tot imposante bloemstukken, corsages in de meest uiteenlopende vormen, met zijdebloemen of verse bloemen. Buiten boeketten, diner aankleding, eyecatchers en tafeldecoraties kan 2-Nice met bloemen veel meer! Wilt u bloemen verwerkt in uw plafond decoratie, in de vorm van een decorstuk of als gedetailleerde toevoeging is, we ontwerpen graag een passend bloemconcept.

Boeketten

Heeft u iets te vieren, wilt u iemand bedanken of in het zonnetje zetten? 2-Nice maakt een passend bedrijfsboeket. We verwerken uw bedrijfskleuren, logo of visitekaartje toepasselijk in uw boeket. U kunt kiezen voor een boeket bestaande uit verse bloemen of een combinatie van verse bloemen en zijdebloemen en wilt u decoratieve items toevoegen is dit ook een mogelijkheid. Zoekt u een uniek huwelijksboeket waar u het altaar mee betreed? Dan maken wij een uniek creatief boeket geheel in stijl en naar wens.

EyeCatchers

Om uw feest of event een extra levendig en kleurrijk gevoel mee te geven zijn immense decoratieve bloemstukken op zuilen of sokkels een extra creatieve toevoeging. Zo beschikken we over grote vazen op sokkels, die inclusief het bijpassende decoratieve bloemstuk wel 2.70 mtr hoog zijn! De stylistes van 2-Nice maken elk bloemstuk passend bij uw event. Denk bijvoorbeeld aan bloemstukken met als extra toevoeging discobollen, veren en glitters voor het ultieme partygevoel maar ook aan strak, modern vormgegeven stukken met de meest prachtige bloemsoorten voor uw zakelijke event.

Diner

2-Nice dekt uw tafel met bloemen in stijl! Denk aan kandelaren gedecoreerd met bloemen, bloemblaadjes subtiel over uw tafel gestrooid, servetringen van bloemen of bloemstukken in diverse formaten. Maar 2-Nice gaat verder dan dat, we kunnen ook boven uw tafel kransen of bloemdecoraties ophangen. Alles om uw diner tot een fleurig en levendig hoogtepunt te brengen.

Tafeldecoratie

Met kleine bloemstukjes word gezorgd voor de perfecte tafeldecoratie van bijvoorbeeld uw bar, lounge, buffet of statafel passend bij de rest van uw concept. Het zijn net die kleine fleurige details die uw event of feest de finishing touch geven.